19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Çobandan dehşet anları

Seri katillerin 8 el ateş edip yaraladığı çoban dehşeti anlattı...KIZILCAHAMAM'da dün sabaha karşı yakalanan ve 6 ayrı olayda 7 kişiyi öldürdükleri belirlenen 2 seri katilin, cinayet işledikleri Sakarya'nın Hendek İlçesi'ndeki akaryakıt istasyonunda onlarla yüzyüze gelen ve kendisine 8 el ateş edilip iki yerinden yaralanan çoban Dursun Dere, tedavi gördüğü hastanede, "Beni de öldürmek istediler. Vuracaklarını anlayınca kaçtım'' dedi. 

D-100 Karayolu'ndaki Hendek'e bağlı Kargalıhanbaba Köyü yakınlarında bulunan 'Enerji Petrol İstasyonu' marketinde çalışan 2 çocuk babası Mehmet Çakır'ın öldürülmesine tanık 4 çocuk babası çoban Dursun Dere'yi seri katillerden Yiğit Bekçe'nin 8 el ateş ederek öldürmek istediği anlaşıldı. Olayda sol tarafı ve başından yaralanmasına rağmen kaçmayı başaran çoban Dursun Dere tedavi gördüğü hastanede seri katillerin Hendek'teki cinayeti nasıl işlediklerini Doğan Haber Ajansı muhabirine şöyle anlattı: 

"Olay yerine beyaz renkli 'Şahin' marka bir otomobil ile gelip istasyonun önünde durdular. Arabadan 2 kişi indi. Yazıhaneye doğru merdivenlerden çıkmaya başladılar. O ara Mehmet Çakır yazıhaneden kapıdan çıktı. Ben hayvanlarıma bakıyordum. Bir silah sesi duydum. Mehmet Çakır içeri koşarak, arka odaya kaçtı. O iki kişi de arkasından girdiler. 3- 4 el daha ateş edildi. Şaka yaptıklarını sandım. İki kişi dışarı çıktı. Biri arabaya gitti. Biri tekrar içeri girdi. O esnada tekrar dışarıya yöneldiler. Mehmet Çakır dışarı çıkmayınca durumdan kuşkulandım. Onu vurduklarını anladım. O ara telefona sarıldım. Vardiyeyi teslim eden arkadaşını aramak istedim. Ona, 'Patronunuza haber verin. Mehmet Çakır'ı vurdular. Jandarmaya da haber ver' diyecektim. O esnada elimdeki telefonu gördüler. Arabaya bindiler. Ben kaçacaklarını sandım. O arada aniden yanımda durdular. Beni yanlarına çağırdılar. Gitmedim, 'Gidin' diye bağırdım. Bir taraftan istasyona bakıyor, Mehmet'i merak ediyordum. Çıkmayınca beni vuracaklarını anladım. Biri 'Gel diyorum' diye bağırdı. Ben geleceğimi söyledim. O ara namluyu doğrultup ateş etmeye başladı. Kaçarken ateş etti, kurşun kafamı sıyırdı. Sonra da kaçmaya başladım.'' Hastanede tedavisi devam eden çoban Dursun Dere, zanlıların yakalanmasından bazı televizyon kanallarında adının yayınlanmasına tepki gösterdi. Dere, "Katiller yakalanmadığı halde bazı televizyonlar ismimi yayınladı. Çok korktum. Yakalandıklarını öğrenince rahatladım. Sol tarafımdan vuruldum. Tetiği çeken zayıf olandı'' diye konuştu.



kanaltürk
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 11:50:35
Güncelleme :25 Ekim 2006 Çarşamba 12:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?