28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Çocuğa şiddetin sonu yok !

Çorum'da 22 yaşındaki İ.C., nikahsız olarak birlikte yaşadığı M. K.'nın boşandığı eşinden olan 2.5 yaşındaki M. K.'yı yaramazlık yaptığı gerekçesiyle önce dövdü, sonra hırsını alamayarak duvara fırlattı.

‘Fuhuş yapmak’ suçundan sabıkalı 21 yaşındaki M. K., ilk eşinden ayrıldıktan sonra oğlu M. ile birlikte motosiklet tamirciliği yapan İ. C. ile birlikte yaşamaya başladı. İ. C., nikahsız olarak birlikte yaşadığı M. K.’ın çok hareketli olan Metehan'ı zaman zaman dövmeye başladı.

Önceki gece işten eve geldikten sonra İ. C., yine yaramazlık yaptığı gerekçesiyle M.'yi dövdü. İddiaya göre küçük çocuğun yediği dayağın acısıyla sürekli ağlamasına sinirlenen İ. C., hırsını alamayarak bu kez Me'yi havaya kaldırıp odanın duvarına fırlattı. M., çarpmanın etkisiyle ağır yaralanıp can çekişen oğlunu hastaneye götürmek için İ. C.'ye yalvardı. İ. C., otomobiliyle M.'yi hastaneye götürmeye karar verdi. Evden çıkıp Devlet Hastanesi'ne doğru giderlerken, yolda M.'nin öldüğünü anlayan İ. C. ve anne M.K., küçük çocuğun cesedini Cemilbey Yolu Emirbağ Köyü yakınlarında boş bir araziye bıraktı.

M'.nin cesedi ise perşembe sabahı vatandaşlar tarafından bulundu. Yapılan otopside ise küçük çocuğun boynunun kırıldığı, vücudunda ise darbep sonucu morluklar oluştuğu tesbit edildi.

Polis ve jandarma tarafından birlikte sürdürülen araştırmalar sonunda M. K. ile İ. C. gözaltına alındı. İlk sorgulamada ise İ. C.ve M.K. suçlamaları kabul etmedi. Daha sonra çocuğun ölümüne neden olduğunu itiraf eden İ. C., ilk ifadesinde, “Çok gürültü yapıyordu. Ev sahibimiz de şikayet etti. Sinirlendim ve ona vurdum. Ancak kontrolümü kaybettim. Onu duvara fırlattım. Başı duvara çarpınca baygınlık geçirdi. Hastaneye götürürken de öldüğünü anlayınca boş bir araziye bıraktık” dedi.

İ. C. ve M. K., polisteki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından bugün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2006 Cuma 13:36:30
Güncelleme :10 Kasım 2006 Cuma 18:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emine IP: 85.101.245.xxx Tarih : 11.11.2006 00:55:54
Ne oluyor nereye gidiyoruz.O birbuçuk yaşındaki kız yavrumuzun başına gelenlerden sonra yüregimizin yandıgı,kavruldugu,aklımızın mantıgımızın dondugu yetmiyormu?Yeter,yeter artık gördükçe duydukça böyle insanların insanlıgından(insan demeye dilim varmıyor ama)insan oluşumdan utanıyorum. Ne olur kendimize gelelim