16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çocuk doktoruna taciz gözaltısı

İzmir'in Bornova İlçesi’nde bir mağazaya müşteri olarak giren 45 yaşındaki çocuk doktoru A.A’nın tezgahtara tacizde bulunduğu iddia edildi. İddiaya göre önceki gün saat 11.30 sıralarında, içeride kimsenin olmadığı sırada mağazaya giren A.A, 24 yaşındaki tezgahtar A.M.’ye pantolonunun fermuarını açıp cinsel organını göstererek tacizde bulundu.

Mağazanın güvenlik kamerasının da saptadığı olay sonrası haber verilen polis, A.A’yı yakaladı. Şikayet üzerine gözaltına alınan A.A. polisteki ifadesinde, "Şeker hastası olduğum için mağazadaki tuvalete girdim. Tuvaletten çıkıp fermuarımı kapattım. O sırada cinsel organım görünmüş olabilir. Ancak ben kasıtlı bir şey yapmadım" diyerek kendini savunduğu öğrenildi. A.A’nın ifadesinde "Şeker hastasıyım, ne yaptığımı bilmiyorum" dediğine de dikkat çekildi.

Mesleki dalında yüksek lisans da yaptığı öğrenilen A.A.’nın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uzun yıllar çocuk doktorluğu yaptıktan sonra emekli olup Kıbrıs’ta yaşadığı, yakınlarını ziyaret etmek için İzmir’e geldiği kaydedildi. Şikayetçi olan, mağaza sahiplerinin de akrabası olan A.M. olayla ilgili konuşmaktan kaçındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen A.A. önce nöbetçi mahkemece tutuklandı, sonra 1000 YTL kefaletle serbest bırakıldı. A.A’nın, ayrıca, bir ay boyunca, karakola gidip imza atarak gözetim altında tutulmasına karar verildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2007 Pazar 04:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?