15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Çukurova ve Bodrum sallandı

Adana, Osmaniye ve Bodrum'da orta şiddette depremler meydana geldi.

Adana’nın Karaisalı İlçesi 3.2, Osmaniye ise 3.9 büyüklüğünde depremle sallandı. İki deprem can ve mal kaybına yol açmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü yetkilileri, saat 01.06’da meydana gelen Richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Adana'nın Karaisalı İlçesi olarak belirledi.

Osmaniye’de bugün saat 13.10’da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin merkez üssü de Tecirli Köyü olarak saptandı. Can ve mal kaybına yolaçmayan depremler kısa süreli paniğe yol açtı.

BODRUM DA SALLANDI

Muğla’nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Kara Ada açıklarında, dün gece meydana gelen 3.4 büyüklüğündeki deprem ilçe merkezi ve Gökova kıyılarından hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin saat 22.06'da kaydedildiğini, merkez üssünün Gökova Körfezi'nde, Kara Ada ile Datça'nın Körmen Mevkii arasında olduğunu bildirdi. Deprem, Milas'ın Ören, Bodrum, Bitez ve Ortakent- Yahşi beldelerinde hissedildi. Can ve mal kaybının olmadığı hafif deprem kısa süreli tedirginliğe yol açtı.


Ajanslar
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2007 Pazar 15:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?