28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Danıştay'da esrarengiz olaylar sürüyor

Danıştay, Başkan Sumru Çörtoğlu’nun arabasına sürülen insan kanının ardından yeni bir esrarengiz olaya daha sahne oldu. Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Kalender Türeoğlu’nun Adalet Bakanlığı lojmanlarındaki evine meçhul kişiler girerek arama yaptı. 

Eve giren kişilerin hiç bir şey çalmadıkları belirlenirken, olaya Terörle Mücadele Şubesi el koydu.

Danıştay’a yapılan kanlı saldırıdan sonra Danıştay yöneticilerinin araba ve evlerine yönelik esrarengiz olaylar devam ediyor.

Olayların ilki Danıştay Başkanı Sumru Çörtoğlu’nun arabasında bulunan kırmızı lekeydi. Yapılan labaratuvar incelemesinde lekenin insan kanı olduğu belirlenmiş ancak kimin ne amaçla yaptığı aydınlatılamamıştı.

Bu olayın ardından bu kez de Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Kalender Türeoğlu’nun evi meçhul kişilerin hedefi oldu.

Türeoğlu’nun Adalet Bakanlığı lojmanlarındaki evine kapıyı kırarak giren kimliği belirsiz kişiler, bütün evrakları ve eşyaları dağıttı.

Eve giren kişilerin hiç bir şey çalmadıkları anlaşıldı. Dün akşam saat 22.00 sularında meydana gelen olayla ilgili Asayiş, Olay Yeri İnceleme ve Terörle Mücadele ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.

Yetkililer, yapılan ilk incelemede, olayın hırsızlıktan ziyade evde bir şey arama amacına dönük olduğu izleniminin ortaya çıktığını belirttiler.
NTV
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 00:03:10
Güncelleme :26 Temmuz 2006 Çarşamba 04:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?