28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Dernek parası ile kese sefası

Konya’daki Bakkallar Bayiler ve Kuruyeşciler Odası yöneticilerinden Veysel Canöz, Oda Başkanı Süleyman Yılmaz’ı oda parasını kişisel amaçlar için keyfi olarak harcamakla suçladı.

Canöz, Oda Başkanı Süleyman Yılmaz ve odaya ait Konbakbay şirketinin muhasebecisi olan oğlu Emre Yılmaz’ın, Antalya’da bir otelde, bir kadına kese yaptırırken ve gece kulübünde eğlenirken çekilen görüntü ve fotoğraflarını basına dağıttı. Oda yöneticisi Canöz, üyelerin ödediği paraların keyfi harcandığını öne sürerek, Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Başkanın 5-9 Temmuz 2006 tarihleri arasında Antalya’ya odadan aldığı eğitim fonuyla gittiğini söyleyen Canöz, "Uygunsuz bayanlarla gözümüzün önünde bir çok şey yaptılar. Neler yaptıklarını açıklamaya ahlaki yönüm el vermiyor. Başkanımız Süleyman Yılmaz’ın, odaya ait cep telefonu ile 273 defa ganyan, at yarışı ve bahis oynadığını tespit ettik. Uygunsuz bir bayanla uzun telefon sohbeti ettiklerini belirledik. Bir numarayı 7 bin 500 kontör harcayarak aradığını gördük" diye konuştu.

Başkan Süleyman Yılmaz, kendisine yöneltilen iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek, "Bu iddialarla ilgili gereken cevabı mahkemede vereceğim" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 00:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?