22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Devlet kasasından seçim vaadi

Van Belediyesi’nde çalışan ve 6 aydır maaş alamayan işçiler, Erdoğan’ın karşısında pankart açmaya hazırlanırken, devreye, AKP’li belediye başkanı girdi. İşçilerin 2 aylık maaşı alelacele yatırılırken, geri kalan maaşın da 1 Haziran’da ödenmesi sözü verildi. 

Van Belediyesi’nde çalışan 400 temizlik işçisi, 6 aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle dört gün önce belediye önünde eylem yaptı. 

İşçiler Başbakan’ın karşısında açmak için dev bir pankart hazırlayınca, AKP’li belediye yöneticileri telaşlandı. İşçilerin maaşı Erdoğan Van’a gelmeden bir gün önce ödendi. Van’ın AKP’li Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e “İki maaşlarını ödedik, kalan maaşlarını da haziran başında ödeyeceğiz” dedi.

Vatan
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 08:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail aslan IP: 88.226.4.xxx Tarih : 19.05.2007 12:15:46
AKP lilerin bütün işleri bu şekilde aldatmaca ve göstermeli, bu işçiler 6 aydın beri neden maaşını almıyorlar. bunu kimse sormuyor. Devletin parasıyla kalabalık topluyorlar. Erdoğan bey ülkeye bak her gün şehitler geliyor. Bu konu ile ilgili tedbirleriniz aldığınız karar ve çıkardığınız kanunlar varmı? palavradan atmayı bırakın.