18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Devletin zirvesi cenazede buluşacak

Cumhurbaşkanı, başbakan, bazı bakanlar ile CHP ve MHP genel başkanları, Gaziantep'teki patlamada hayatını kaybedenlerin cenaze törenlerine katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Gaziantep'te olacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Gaziantep'teki cenaze törenlerine katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Gaziantep'e gideceği belirtildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yarın sabah saatlerinde Gaziantep'te olması bekleniyor. Başbakan Erdoğan'ın buradaki cenaze törenlerinin ardından, memleketi Rize'ye geçerek, bugün hayatını kaybeden teyzesi Meliha Er'in cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ise bu akşam uçakla Gaziantep'e gideceği ve patlamanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulunarak, yarın da cenaze törenlerine katılacağı bildirildi.

Yarın düzenlenecek cenaze törenlerine Gaziantep'te bulunan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik'in yanı sıra bazı bakanların ve çok sayıda milletvekilinin de katılması bekleniyor. 

AA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2012 Salı 19:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?