16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Dink cinayetine çarşaf çarşaf poster!

Cinayetine bayrağı gerekçe gösteren katilin bu poster gibi fotoğrafı çekildi ve servis edildi. Hrant Dink’i öldürmekle övünen Ogün Samast’ı meşrulaştıran bu görüntü milyonları öfkelendirdi.

SKANDAL GÖRÜNTÜ

DİNK’İ katlettikten sonra Trabzon’da bayrakla şov yapmayı planlayan katil, şovunu yine yaptı. Üzerinde Atatürk’ün sözlerinin yer aldığı bu bayraklı skandal fotoğraf dünyanın tüm ajanslarına geçildi.

BİR TATBİKAT DAHA

İSTANBUL Emniyet Müdürü Cerrah cinayet için ‘Örgüt bağlantısı yok. Milli duygularla işlenmiş’ dedi. Ama sonra düzeltti. Hrant Dink’in avukatlarının bulunmadığı tatbikat ise tekrarlanacak.

KİM BU SİLİCİ

SUİKASTİ azmettirdiği iddia edilen ‘abi’ Yasin Hayal, iki yıl önce McDonald’s’a bomba attı. Altı yaralı şikayetçi olmadı. Zararlar bir çırpıda karşılandı. Arkasındaki izler silinen Hayal 11 ay yatıp serbest kaldı.

YENİ ‘ABİ’ GÖZALTINDA

ÖTE yandan dün, ‘abi’ Yasin Hayal’in de ‘abi’si olduğu ortaya çıktı. ‘Bombacı’ lakaplı Hayal’i yönlendirdiği iddia edilen Erhan T. Trabzon’da gözaltına alındıktan sonra sorgulanmak üzere İstanbul’a getirildi.

KİTAP GAZETE NEDİR BİLMEZ

ENİŞTE Faik Samast’ın gözüyle katilin profili: Kitap ve dergi okuduğunu görmedim. Futbol ve internette savaş oyunları oynardı...

SON dönemde sigaraya başlamıştı. Esrar da içerdi. Kendi başına değil bu çocuk. Kandırıp kullandılar. Bileti alan kadını bulsun polis.

TAZİYEYE GİDECEK

İTALYA Başbakanı’nı ağırlayan Erdoğan yoğun programı nedeniyle Hrant Dink’in cenaze törenine katılamayacak. Ancak yarın Patrik Mutafyan’a taziyede bulunacak.

DİASPORA İLGİSİ

TÖRENE Ermenistan Dışişleri Bakanı Oskaryan’ın yanı sıra New York Başpiskoposu Barsamyan ve Türkiye-AB Karma Parlamentosu Eşbaşkanı Lagendijk de katılacak. Tören saat 11’de Harbiye’de başlayacak.

KARDEŞE EMANET

AGOS gazetesi, Hrant Dink’in öldürülmesinin ardından yayın yönetmenliğine onun en yakın arkadaşlarından biri olan Etyen Mahçupyan’ı getirdi.

O BENİM AKLIM

DİNK’İN ‘O benim aklım, ben de onun yüreğiyim’ dediği ünlü gazeteci Etyen Mahçupyan cuma günü çıkacak yeni sayı için hazırlıklara başladı.
Star
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2007 Salı 07:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?