16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Doğulu: Esas şov finalde

Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de düzenlenen 52. Eurovision şarkı yarışmasının yarı finalinde “Shake It Up Şekerim” adlı parçasıyla ilk 10’a girerek finale katılmaya hak kazanan Kenan Doğulu, “Favorileri en son söylüyorlar. Onun için Türkiye’yi 9. finalist olarak açıkladılar” diye espri yaptı.

Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de düzenlenen 52. Eurovision Şarkı Yarışması’nın yarı finalinde Türkiye’yi “Shake It Up Şekerim” adlı parçasıyla temsil eden Kenan Doğulu, finalde yarışma hakkı kazandı.

Finalde 22. sırada yarışacak olan Kenan Doğulu, “9, benim uğurlu rakamlarından biri, onun için çok mutluyum. Zaten 9 olacağını biliyordum, keyfim yerinde, sonuna kadar sabrettik, ama güzel geçti. Geç oldu, ama güç olmadı. Sonucu beklemek heyecanlı oldu, ama finale yükseleceğime her zaman inandım. Finalde inşallah iş başlıyor. Her şey çok daha güzel olacak” diye konuştu.

İlk günler provada teknik sorunlar yaşayan Doğulu, tüm problemlerin çözüldüğünü belirterek, provaların çok iyi geçtiğini, herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Doğulu, Finlandiya’nın resmi televizyonu YLE’nin kendilerine çok büyük destek sağladığını kaydederek, Avrupa’da yaşayan Türklerden aynı desteği alacağına inandığını söyledi ve “Daha yeni başlıyoruz. Bu yarı finaldi. Esas şovumuz finalde” dedi.

ntv
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2007 Cumartesi 00:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?