22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

'Dolandırılmış gördüm seni canım'

Avrupa Yakası adlı TV dizisinin "Kubilay"ı Vural Çelik, kargo şirketinden geldiğini söyleyen bir kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla karakola başvurdu.

Vural Çelik’in evine D&G Kargo’dan geldiğini söyleyen bir kişi, bir zarf verip kargo ücreti olarak da 10 YTL aldı. Vural Çelik ise, gelen zarfı açtığında Beşiktaş Belediyesi’ne ait basın bültenleri ve dergilerin fotokopileriyle karşılaştı. İstanbul Adliyesi’ne gelen Vural Çelik, "Şebekeyi çökertmek için İstanbul Adliyesi ile temas halindeyiz. Talihsiz bir olay, bir kurye evime gelmiş ve bir zarf bırakarak 10 YTL talep etmiş. Ailem de bunu vermiş kendisine. İşte bununla ilgili başkalarının da canı yanmasın diye haberdar ettik. Suç duyurusu değil, haberdar etme. Şikayetçi değilim. Zaten adamın adı sanı belli değil" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Zarfın içinden ne çıktı?" sorusunu Çelik, "Tavşan çıkmadı yahu! Saçma sapan birkaç kağıt. Önemli değil. Allah başka büyük şeyler yaşatmasın yani, bunlar küçük şeyler. Mizaha devam" şeklinde cevap verdi. Bu arada aynı şekilde dolandırılan iki kişinin evrakının ise yetkisizlik kararı ile Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na gönderildiği belirtildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 05:47:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?