15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Domuz avında kardeşini vurdu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Ören kasabasında iki kuzeni ve kardeşiyle avlanmaya çıkan genç, kazayla kardeşini vurdu. Gençler paniğe kapılarak ölen gencin cenazesini ormanlık alana gömüp evlerine dönerken, olay jandarmanın yaptığı araştırma sonucu ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Ören kasabası Sazak mevkiinde tüfekleriyle birlikte domuz avına çıkan İ.E. (20) ve kardeşi H.E. (17) ile kuzenleri N.E. (20) ve B.E. (19) araziye dağıldı. İddiaya göre, H.E.'nin çalıların içinde ses çıkarması üzerine panikleyen ağabeyi İ.E. tüfeğiyle ateş açtı. 

Çalıların arkasından kardeşinin acı dolu sesini duyan İ.E. ve kuzenleri, çalılığın içini kontrol edince H.E.'nin yaralandığını gördü. İ.E. ve kuzenleri, ağır yaralanan genci yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki kasabaya yetiştirmek için taşımaya başladı. Ancak talihsiz genç, yolda hayatını kaybetti. H.E.'nin öldüğünü fark ederek paniğe kapılan gençler, genci ormanlık alanda toprağa gömerek kasabaya döndü.

Gençler 2 gün boyunca ailelerine ve yakınlarına hiçbir şey söylemezken, H.E.'nin anne ve babası jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan araştırma sonucu gencin ormanlık alanda öldüğü ve gömüldüğü belirlendi. Dün gece gömüldüğü yerden çıkartılarak battaniyeye sarılan H.E.'nin cesedi, yakınları tarafından patika yollardan yaklaşık 5 kilometre süren zorlu bir yolculuktan sonra Ören kasabasına getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 12:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?