29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Düşmeye ramak kalmıştı

Ünlü isimlerin bulunduğu THY uçağı Malatya’ya zorunlu iniş yaptı.

Mardin sefereni yapan Türk Hava Yolları (THY)'ye ait yolcu uçağı havada iken Kokpit camının çatlaması sonucu Mardin yerine Malatya'ya iniş yaptı. Uçakta bulunan Fenerbahçe Kulübü As başkanı Nihat Özdemir, pilotların sorunu yolculara hisettirmeden uçağı başarılı bir şekilde Malatya'ya indirdiğini söyledi.

Bugün sabah saatlerinde Mardin'e gitmek için İstanbul'dan havalanan THY'ye ait yolcu uçağı, Malatya üzerinde iken Kokpit camının çatlaması sonucu Malatya havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotlar, yolculara hissettirmeden, alçalarak Malatya'ya ineceğini söyledi.

Uçak başarılı bir şekilde Malatya havaalanına indikten sonra yolculara neden Malatya'ya zorunlu iniş yapıldığı açıklandı. Uçakta bulunan işadamı ve Fenerbahçe Kulübü As başkanı Nihat Özdemir, Malatya hava sahası üzerinde iken uçağın birden alçaldığını ve pilotların Malatya'ya inileceğini anons ettiğini belirterek, "Pilotlar, uçağı indirdikten sonra Kokpit camının çatladığı için iniş yapıldığını söylediler. Çok başarılı bir şekilde yolculara hisettirmeden uçak Malatya'ya indirildi.Şimdi başka bir uçak bekliyoruz"diye konuştu.

Uçakta Nihat Özdemir’in yanı sıra iş adamı Abdurrahim Albayra, Zeynel Abidin Erdem ve televizyoncu Mesut Yar vardı.

“BİLDİĞİN DÜŞÜYORDUK”

Ekranların ünlü ismi Mesut Yar havada yaşanılanları sosyal paylaşım sitesinde paylaşırken şunları yazdı: “Acil inişle Malatya’dayız. THY Mardin ucağının kokpit cami patladı! Bildiğin düşüyorduk ya...”

“Uçakta Abdurrahim Albayrak, Zeynel Abidin Erdem ve onlarca yolcu vardı, pilot ustalıkla indirdi ama durum vahimdi hakikaten”

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2011 Salı 10:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?