30
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

En büyük talihlilere çağrı!

Milli Piyango yılbaşı çekilişinin 25 milyon YTL'lik büyük ikramiyesinin isabet ettiği çeyrek bileti alan talihliler yeni yılın ilk çalışma gününde ortaya çıkmadı.

Milli Piyango İdaresi Çekilişler Dairesi Başkanı Murtaza Çakır, talihlilerin büyük ikramiyeyi almak için hala başvuruda bulunmadığı söyledi. Kendilerinin de şanslı talihlileri merakla beklediklerini belirten Çakır, talihlilerin, biletlerini notere onaylatmak ya da bankacılarla anlaşmak gibi işlemlerle vakit kaybetmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Kazanan numaranın olduğu biletlerin noterde tespit edilmesine rağmen kaybolduğunda ödeme yapılmadığını hatırlatan Çakır, “Biletler noter tarafından tespit edilse dahi kaybolduğunda, kişi ikramiyesini alamaz. Önemli olan biletin arkasında kimin adının ve imzasının olduğu. Bu nedenle talihliler vakit kaybetmeden, ikramiyelerini almalılar” uyarısında bulundu.

Çakır, bu zamana kadar ikramiyelerini almak için 10 günü geçiren talihlilerin de olduğunu ifade ederek, “Büyük ikramiyeyi kazanan talihlerin önümüzdeki hafta içinde gelmesini bekliyoruz” dedi.

ANKA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 16:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?