19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Erdoğan kimi çok şaşırttı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyat olan emekli Orgeneral Ergin Saygun'u, Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyarete Ergin Saygun'un şaşırdığı belirtildi.

Başbakan Erdoğan, yoğun bakımda tedavileri devam eden sanatçı Müslüm Gürses ile İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'i Şişli'deki Memorial Hastanesi'nde ziyaret ettikten sonra Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne geçti.

Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin sonunda Başbakan Erdoğan, Saygun'un doktorlarından sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Ziyarette, Saygun'un kızı Ece Saygun da bulundu. Ziyaretle ilgili olarak Ece Saygun Twitter hesabında şu değerlendirmeyi yaptı: "Başbakan geldi. Babamı yoğun bakımda ziyaret etti. Babam görünce çok şaşırdı, toparlanmaya çalıştı. Babam konuşmak isteyince oksijenini çıkardılar. "Zahmet ettiniz, teşekkür ederim" dedi. Ama bunu uzun sürede söyledi tabi."

DÜN TELEFONLA ARAMIŞTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün kritik bir açık kalp ameliyatı geçiren Balyoz hükümlüsü emekli Orgeneral Ergin Saygun'un ailesini telefonla aramıştı.

...
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2013 Cumartesi 14:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer köroğlu IP: 95.5.39.xxx Tarih : 12.02.2013 15:41:18

mrblr bana göre başbakanı tebrik ve takdir ediyorum olgunluğunu erdemini göstermiştir başbakan bu ziyaretle küçülmemiştir yücelmiştir neticede darbecide olsa mahkumiyette almış ama bu memlekete yıllarını vermiş ömrünü vermiş bir paşa innemel ağmelün bin niyet niyet çok önemli bu insanları ünversite rektörlerini yargı mensuplarını bazı hortumcular medya güclerini kullanarak başbakan ve onun gibi düşünenleri öcü göstermiştirler çünki atatürkçüyüm diyerekde çok sömürdüler memleketi başbakan kendini kanıtladı onlar suçlu duruma düştüler gerçekleri öğrendiler ama çok geç oldu nerde hortumcular nerde hükümet yıkanlar hükümet yapanlar nerde başbakanın karısıyla kadeh tokuşturum dans edenler başbakanı pijamayla karşılayanlar tık yok tık herkes haddini biliyor artık onun için başbakanın bu yaklaşımlar milletimizin birliğine dirliğine beraberliğine verilmiş çok önemli bir reaksiyondur olumlu ılımlı buluyorum sagılarımla zafer köroğlu samsun