28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Erol Evcil'in giyileri TMSF'ye teslim edildi

’Bozuk Para’ operasyonunda yakalanıp tutuklanan ’Nesim Malki Cinayeti’nin azmettiricisi olarak hüküm giyen Erol Evcil’in evlerinde ve işyerlerinde, bulunan hiç açılmamış 200 takım elbise, çok sayıda kazak ve ayakkabıya el konuldu. Evcil’in, konfeksiyon mağazası açmaya yeterli olacak sayıdaki giysileri Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) teslim edildi.

MARKA KIYAFETLER

Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nın bir yıl süren soruşturması sonucu İzmir’deki villasında kız kardeşleri, enişteleri ve yeğenleriyle otururken polisler tarafından yakalanan Erol Evcil’in, elbiselerine de el konuldu. Evcil’in, İzmir ve Bursa’daki evlerinde ve yakınlarının üzerine yaptığı öne sürülen işyerlerinde açılmamış ve her biri tanınan markalara ait tam 200 takım elbise bulundu. Aynı yerlerde, çok sayıda ambalajından çıkartılmamış kazak ve elbiselere uyguh onlarca çift ayakkabı da görüldü.

TMSF’YE TESLİM EDİLDİ

Üzerine kayıtlı kredi kartı dahi bulunmayan ve kardeşlerinin üzerine kayıtlı şirketlerden ticari danışmanlık karşılığı aldığı 25 bin YTL ile geçindiğini söyleyen Erol Evcil’in, el konulan elbiseleri TMSF’ye teslim edildi. TMSF karar verirse Evcil’in takım elbiseleri, kazakları ve ayakkabıları da kardeşlerinin üzerine olduğu öne sürülen şirketlerle birlikte satışa çıkartılacak.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 03:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?