29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Eşi Slavica’yı terk etti.

FORMULA 1’in patronu milyarder işadamı Bernie Ecclestone, kendisinden 28 yaş daha küçük ve 29 santim daha uzun olan eşi Slavica’yı terk etti. 

26 yıllık evliliğin noktalanmasının ardından 5 milyar dolar serveti olan Ecclestone, mal varlığını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 78 yaşındaki Ecclestone, hafta sonunda Brezilya Grand Prix yarışlarını seyretmek için Brezilya’ya gitti. Giderken de avukatlarına eski Hırvat model eşinden ayrıldığını ve gereğinin yapılması talimatını verdi. Slavica da, hafta sonunda 20 milyon dolarlık evlerini terk ederek kızının sevgilisinin evine taşındı. Haber İngiliz basınına bomba gibi düştü. Formula 1’in patronu, vergi ödememek için mal varlığının yüzde 80’ini 50 yaşındaki eşinin üzerine yapmıştı. İngiliz basınına göre Ecclestone, boşanma karşılığında karısından bazı malları kendisine iade etmesini isteyecek.

78 yaşındaki Ecclestone, İstanbul’daki Formula 1 pistinin de sahibi. Bu pistin 50 yaşındaki eşinin üzerine olup olmadığı ise bilinmiyor. Çiftin 18 ve 24 yaşlarında iki kızı var.

Vatan
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 20:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?