22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Eşine âşık oldu arkadaşını yaktı

Ömer Lale başından vurulduktan sonra cesedi yakıldı. Zanlı Murat Ş.'nin suç ortağı "Murat'ın, Ömer'in eşinde gözü vardı" dedi.

İstanbul Zeytinburnu'nda çanta imalathanesi bulunan 28 yaşındaki Ömer Lale, eşine göz koyan arkadaşı tarafından elleri ve ayakları bağlandıktan sonra başından vurularak öldürüldü. Ardından da cesedi boş bir arazide yakıldı. Çanta imalathanesi bulunan Ömer Lale, önceki gün 17.00 sıralarında telefonla konuştuktan sonra arkadaşlarına "hemen geliyorum" diyerek çıktı. Ancak geri dönmedi. Gece yarısı Çırpıcı Mahallesi'ndeki boş arsada yangın çıkması ve havaya ağır bir koku yayılması üzerine mahalleli polise haber verdi. Ekipler yanan eski eşya arasında el ve ayakları bağlandıktan sonra öldürülmüş bir erkek cesedi buldu. Polis,Ömer Lale'nin en son telefonla görüştüğü Murat Ş. ve Ender K.'yı gözaltına aldı. Murat Ş., arkadaşını kız kardeşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü ileri sürdü.

EŞİNİN PEŞİNDEYMİŞ
Ancak diğer zanlı Ender K.'nin "Murat, Ömer'i evde kafasına kurşun sıkarak öldürdü. Bana Ömer'i öldürürse, eşiyle beraber olacağını söylüyordu" dediği öğrenildi. İfadesine başvurulan Ömer Lale'nin eşi Ebru Lale, "Murat bana asılıyordu. Her defasında karşı çıkıyordum. 'Peşimi bırak, yuvamı yıkmak istemiyorum' diyordum. Ömer'le aramız bozuk olduğu için ona bu durumu anlatmıyordum" diye konuştu.
Sabah
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 16:18:16
Güncelleme :6 Mart 2007 Salı 16:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nazan ozguler IP: 88.233.146.xxx Tarih : 6.03.2007 09:32:27
bu aşk falan degil saplanti hasta ruhlu cani o adamı ortadan kaldırsa bunu kimsede bilmese o kadın senle olacakmı bakalım..o kadının sende gönlü olsa bırakır kocasını sana gelirdi zaten hiç kimse aşk için kimseyi öldürmesin çünkü aşk öyle büyük bir şey ki hiç bir duvarı engel tanımaz çıkar size gelir o yüzden boş yere masum insanları öldürmeyin ..