22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Eski valiye ’gelme’ mesajı

Eski Karabük Valisi Cemalettin Sevim, Bakanlar Kurulu’nun 25 Eylül 2006 tarihli kararnamesi ile merkeze alınırken, yerine ise Can Direkçi atandı. Eski vali Cemalettin Sevim’in, Danıştay’a açtığı yürütmeyi durdurma kararı kazanıp, tekrar göreve başlama hakkı kazanması üzerine, kentte hareketlilik yaşandı.

Eski Karabük ve ilçelerinin belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek, eski valinin Karabük’e dönmemesini isteyen bir basın açıklaması hazırladılar. Açıklamayı grup adına AKP Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer okudu. 

Erer, şunları söyledi: "Buradan Karabük halkı adına merkez valisi Cemalettin Sevim’e sesleniyoruz. Sayın valimiz, görev süresince kapasiteniz dahilinde yaptığınız karınca kararınca hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Ancak, Sayın Can Direkçi başkanlığında yakaladığımız pozitif tablonun ve kalkınma hamlesinin bozulmasını da asla ve asla istemiyoruz. Bu nedenle lütfen bize anlayış gösterin. Karabük tarihindeki saygın yerinize lütfen gölge düşürmeyin."

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 13:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?