28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Eskişehir Karayolu kana bulandı

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında, gurbetçileri taşıyan otomobil, önce bir TIR'a, ardından yol kenarında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Eskişehir-Ankara Karayolu'nun 22. kilometresi, Kalkanlı Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Köy yolundan karayoluna çıkmak isteyen Bülent Damla idaresindeki 26 LD 444 plakalı TIR'a, Erol Çakmak yönetimindeki VKX 417 yabancı plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, daha sonra yol kenarında bekleyen ve henüz kimliği belirlenemeyen 1 kadın ile Şahin Arıkan adlı şahsa çarptı. Kazada, şarampole devrilen otomobilin içinde bulunan Bayram Kızılaslan olay yerinde hayatını kaybetti. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli polis memuru Şeref Kızılaslan'ın oğlu olduğu kaydedilen Oğuzhan Kızılaslan da, ambulansla hastaneye yetiştirilmek istenirken yolda hayatını kaybetti. Kazada, yol kenarında beklerken otomobilin çarptığı ve kimliği belirlenemeyen 1 kadın da olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil içinde bulunan yaralılardan Fatma Kızılaslan (37), Zülal Kızılaslan (17), Nermin Kızılaslan (15), Şeref Kızılaslan ile Şahin Arıkan ise, ambulanslarla götürüldükleri Eskişehir Devlet ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı. 

Bu arada, hurdaya dönen otomobilde çalan cep telefonuna kimse cesaret ederek cevap veremedi. Vatandaşlar, gurbetçi ailenin yakınlarına kaza haberini cep telefonuyla güçlükle bildirdi. Kaza haberini güç şartlarda anlatmaya çalışan bir vatandaş, yakınlarının kaza yerine gelmelerini isterken, kendilerinin araçla hızlı gelmemeleri yönünde uyarmayı da ihmal etmedi.
Trafik ekipleri, kazayla alakalı inceleme başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2006 Cumartesi 20:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin gazi akyüz IP: 88.229.161.xxx Tarih : 22.10.2006 12:58:06
BEN HERKESE DİYORUM BUNU LÜTFEN YAVAS GİDELİM. TRAFİK KURALLARINE UYALIM. AMA BİZ NE YAPIYORUZ GİDECEĞİMİZ YERE DAHA ÇABUK YETİŞELİM DİE BASIYORUZDA BASIYORUZ . AMA OLUMLU DÜŞÜNSEK CANIMDAN ÖENEMLİMİ YAVAŞ GİDELİM AMA 10 DK. SONRA GİDELİM DEMİYORUZDA ÇABUK YETİŞELİM DİYORUZ.BAKIN BEN 16 YASINDAYIM BABAMIN ARABASINI ALDIĞIM ZAMAN BİLE YAVAS GİDİYORUM SİZDE YAVAS KULLANIN KURALLARI HİÇE SAYMAYALIMM. LÜTFEN.