22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Ev sahibi kiracı tartışması kanlı bitti

Gaziantep'te ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmada silah ve bıçaklar konuştu, olayda 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kavgada ev sahibi Sürmeli Özdemir (37) ve kiracı Ali Koçyiğit (35) hayatını kaybederken, ev sahibinin eşi İslim Özdemir (33) ve kiracının eşi Elif Koçyiğit (31) ile olayın ardından minibüsle firar eden Şahin Koçyiğit'in çarptığı Cemal Yıldırım (5) yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Eyüp Sultan Mahallesi 102 Nolu Sokak 7 sayılı evde meydana geldi. İddiaya göre ev sahibi Sürmeli Özdemir, evinin birinci katını 15 gün önce Ali Koçyiğit'e kiraya verdi. Özdemir, bilinmeyen bir nedenden dolayı 15 gün önce kiraya verdiği evinin boşaltılmasını istedi. Kiracı Ali Koçyiğit ile ev sahibi Sürmeli Özdemir arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kiracı Koçyiğit kardeşleri, Galip, Abdullah ve Şahin Koçyiğit'i arayarak yardım istedi.

Koçyiğit kardeşlerin de olaya karışması üzerine çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, ev sahibi Sürmeli Koçyiğit kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybederken, kiracı Ali Koçyiğit ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ev sahibi eşi Elif Özdemir'in özel bir hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde, kiracının eşi İslim Koçyiğit'in ise Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede, 1 adet av adet tüfeği, 1 adet kuru sıkıdan çevrilme tabanca, 7 adet boş kovan, 7 adet dolu mermi, 3 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet av tüfeği fişeği, 2 adet bıçak ve 1 adet silah kılıfı buldu.

Olaya karıştıkları belirlenen Galip ve Abdullah Koçyiğit yakalanırken, 27 AU 577 plakalı minibüsle firar eden Şahin Koçyiğit'in Eyüp Sultan Mahallesi 85 Nolu Sokak'ta Cemal Yıldırım'a (5) çarparak yaralanmasına neden olduğu belirtildi Yaralı Cemal Yıldırım Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Firar Şahin Koçyiğit'in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Sabah İnternet / CHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 11:15:04
Güncelleme :24 Mayıs 2007 Perşembe 11:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?