15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Ev sahibini rehin alıp, kulağını kesti

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin, kendisinden birikmiş 8 aylık ev kirasını isteyen ev sahibini bıçakla rehin alarak kulağını kestiği, göğsü ve elinden bıçakladığı iddia edildi. Kiracısının elinden güçlükle kurtulduğunu belirten ev sahibinin şikayeti üzerine, kiracı gözaltına alındı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Milas’ın Burgaz Mahallesi’nde bulunan evini bir yıl önce kiraya veren İsmail Dindar (40), kiracısı M.D’den birikmiş 8 aylık kira borcunu istedi. 

Ev sahibinin iddiasına göre, bu talebine olumsuz yanıt veren M.D. ile Dindar arasında yaşanan tartışma büyüyünce, M.D bıçakla tehdit ettiği İsmail Dindar’ı rehin aldı. İddiaya göre M.D, Dindar’ın kulağını kesti, göğsünden ve elinden bıçakladı.

KAÇARAK KURTULDU

Kiracısı tarafından bıçak tehdidi ile bir gün boyunca evde rehin tutulduğunu iddia eden İsmail Dinar, aşırı kan kaybettiğini ve ölmek üzere olduğunu belirterek zanlıdan bir bardak su getirmesini istedi. Zanlı su getirmek için evden çıktığı anda evden kaçmayı başardığını söyleyen Dindar, polisten yardım istedi. Milas 75. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Dindar’ın çok kan kaybettiğini belirten doktorlar, kulağın dikilebileceğini belirterek, "Kulağın arka kısmı bıçakla kesilmiş ama kulak yerinden kopmamış" dediler. Zanlı M.D. ise polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. 

Kiracısının kendisini yaraladığını ve kulağını kestiğini iddia eden İsmail Dindar, AA muhabirine, şunları söyledi"8 aydır kiramı alamadığım kiracımdan paramı almak için evime gitmiştim. Ama kiracım paramı vermek yerine bıçakla beni rehin alarak önce kulağımı kesti. Daha sonra göğsümden bıçaklayarak sağ el başparmağımı da kesti. Ertesi gün öğlene kadar kiracımın elinden kurtulmak için birçok yol denedim ama başaramadım. Daha sonra ölmek üzere olduğumu söyleyerek su istedim. Kiracım dışarı çıkınca bu boşluktan yararlanarak kaçmayı başardım ve aynı mahallede bulunan kızımın evine sığınarak yardım istedim. Kesinlikle kurtulacağımı düşünmüyordum. Tam öleceğim dediğim anda kurtulmayı başardım. Kiracımdan davacı ve şikayetçiyim."
AA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 12:50:39
Güncelleme :14 Mayıs 2007 Pazartesi 12:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?