22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Evinin önünüde öldürüp kaçtılar

Bağcılar'da, önceki gece bir arkadaşı ile evine döndüğü sırada bıçaklı saldırıya uğrayan Uğur Korkulu(24), hayatını kaybetti. Saldırganların, "Yanlış kişiymiş" diyerek olay yerinden kaçtıkları öne sürüldü. 

Alınan bilgiye göre, Merter'deki bir tekstil firmasında Müşteri Temsilcisi olarak çalışan Korkulu, geçen Cuma gün akşam saatlerinde askerden dönen okul arkadaşı Barış Elver ile eğlenmek için Taksim'e gitti. Korkulu ve arkadaşı daha sonra Yenimahalle'deki evlerine dönmek üzere otobüse bindiler. İki arkadaş, gece yarısı Yenimahalle kavşağında otobüsten indiler. 

Yolda yürüyen gençlerin yanlarına, ellerinde satır ve bıçak olan altı kişi yaklaştı. Korkulu ve Elver korku içerisinde kaçışmaya başladılar.
Elver bir sokağa kaçarken, dört kişi Korkulu'yu evinin girişinde yakaladı. Elver, konuşarak kendisini kovalayan kişileri, aradıkları kişi olmadığına ikna etti. Ancak, 4 kişi, Korkulu'yi 11 yerinden bıçakladılar. Çığlıklar üzerine sokağa çıkan Korkulu'nun ablası Çiğdem Korkulu yerde yatan kardeşiyle karşılaştı. İddiaya göre, kaşkollu saldırganlar, "Bunlar değilmiş, yanlış kişilere saldırdık'' dedikten sonra kaçtılar. Özel Bağcılar Hastanesi’ne kaldırılan Uğur Korkulu, hayatını kaybetti. Abla Korkulu ise, olay gecesi bıçakla yaralanan 3 kişinin Yunus Emre Tıp Merkezi'ne sahte kimlikle gelerek tedavi olduktan sonra ayrıldıklarını öne sürdü.
Milliyet
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2007 Çarşamba 09:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?