16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Facia gibi kaza: 3 ölü

Başkent'te gece saatlerinde doğum günü partisinden çıktıkları öğrenilen Bilkent Üniversitesi öğrencisi gençlerin yarışı kanlı bitti. Eskişehir yolu üzerinde aşırı sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralı olarak hastanelere sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre Ankara-Eskişehir Karayolu Diyanet İşleri Başkanlığı önünde meydana gelen kazada, Burak Tüfekçi'nin kullandığı 55 FB 045 plakalı otomobil, Emre Elma yönetimindeki 06 YES 049 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç daha sonra karşı şeride geçerek Serdar Bozkurt'un idaresindeki 06 S 9139 ve Ahmet Arda'nın kullandığı 06 JR 349 plakalı otomobillere çarptı. 

Kaza sonucu İstanbul Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen Funda Serin (22) kaldırıldığı Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde, Bilkent Üniversitesi öğrencileri olduğu öğrenilen Kağan Gürşen (21) ve Açelya Yumak (21) ise kaldırıldıkları Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan Burak Tüfekçi (21), Emre Elma (20) ve Çağlar Fırat (21) ise Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan Burak Tüfekçi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi. 

Kaza esnasında aracın içinde sıkışan Serdar Bozkurt (29) ise Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Bozkurt'un tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kaza nedeniyle Ankara-Eskişehir Karayolu bir süre trafiğe kapandı. Kazaya karışan öğrencilerin bir doğum günü partisinden çıktıkları öğrenilirken görgü şahitleri öğrencilerin bulunduğu 55 FB 045 plakalı otomobile 06 YES 049 plakalı otomobillerin aşırı süratli olduklarını iddia etti.
iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2007 Cumartesi 10:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?