15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Fuhuş çetesinden 1 milyon YTL ciro

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde jandarmanın üç gündür sürdürdüğü fuhuş operasyonda liderliğini Azeri kadın ve yardımcılarının yaptığı, üçü kadın 14 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Çetenin, 1998 yılından 2006 yılı sonuna kadar, Bakü- Moskova- Bükreş- Atina- İstanbul- Bodrum hattında, 1 milyon YTL'lik ciro yaptığı ve paraları yurtdışına çıkardıkları ortaya çıktı.

Bodrum'da, Azeri bir kadının jandarmaya yaptığı ihbarının ardından merkezde ve üç beldede başlatılan operasyonda, liderliğini Azeri uyruklu 30 yaşındaki N.V.V.'nin yaptığı fuhuş çetesinin elemanları S.S., Z.M., M.D., E.K., M.S., A.Ş., M.O., B.Y., E.K. M.S., M.Z., S.S., C.H. bu sabah Bodrum Adliyesi'ne sevk edildi. Çeteyle birlikte adliyeye 12 koli delil getirildi.

N.N.V. ve iki yardımcısının kurduğu fuhuş çetesinin, Bakü- Moskova- Bükreş- Atina- İstanbul- Bodrum hattında, 1998 yılından bu yana faaliyet gösterdikleri, çoğu üniversite öğrencisi olan ve uyuşturucuyla birlikte fuhuş batağına düşürdükleri genç kızları 6'ar aylık dönemler halinde bu kentlerde fuhuşa zorladıkları ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede yabancı hayat kadınlarının villalarda fuhuş yaptıkları erkekleri videoya kaydettikleri, bazı porno sitelerinde yayınladıkları, Bodrum'da para karşılığında profesyonelce seks filmleri çektikleri ve bunları Avrupa'da ve Türk Cumhuriyetleri'nde pazarladıkları belirlendi.

Adliyeye getirişleri sırasında gazetecilere ve jandarmalara, “Hepinizin Allah belasını versin. Güzelim yaşantımızı mahvettiniz” diye bağıran çete lideri N.N.V.'nın yapılan sorgulamasında Bakü'de lüks içinde yaşadığı, lüks villa ve Bodrum'daki beş yıldızlı lüks ve delüks tipi otelleri mesken tutan çetenin 9 yıl içinde 1 milyon YTL para kazandığı ve bu parayı yurtdışına çıkardıkları ortaya çıktı.

Çeteyle birlikte gözaltına alınan ve biri Hepatit C virüsü taşıdığı anlaşılan hayat kadınlarının da sınır dışı edilmek üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildikleri bildirildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2007 Cuma 14:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?