22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Fuhuşa 'sağlık hizmeti' savunması

SAMSUN'da, işlettiği saunada fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 42 yaşındaki F.K., savunmasında sağlık hizmeti verdiklerini söyleyerek, "Bel fıtığı, boyun ağrısı gibi rahatsızlıkları masajla iyileştiririz. Fuhuş yapılmaz" dedi. Saunada 15 yaşındaki R.A. ile birlikte yakalanan K.A. ise 50 YTL karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

İstikal Caddesi'ndeki polis noktasının arka sokağında bulunan bir saunaya yaklaşık 3 ay önce, Ahlak Bürosu ekipleri tarafından düzenlenen baskında, 15 yaşındaki R.A. ile 3 çocuk babası inşaat ustası K.A. cinsel ilişki sırasında yakalanmıştı. Olayın ardından, R.A. ve K.A. ile saunada çalışan S.K., Z.T. ve sauna işletmecisi F.K. gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sevkedilen zanlılardan F.K. tutuklanırken, 4 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.



İşlettiği saunada fuhuş yaptırdığı idda edilen F.K. bugün Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Sauasında fuhuş yaptırdığı iddialarını kabul etmeyen F.K. sağlık hizmeti verdiklerini söyleyerek, "Benim saunam tek kişilik kabin saunadır. Müşteri içeri girer cihazın fermuarı çekilir. Sadece yüzü dışarda kalır. Benim cihazımın tamamı sağlık ağırlıklıdır. Tedavi amaçlı kurulmuştur. Bel fıtığı, boyun ağrısı gibi rahatsızlıkları masajla iyileştiririz. Fuhuş yapılmaz" dedi.

Fuhuş yaparken yakalanan ve tutuksuz yargılanan inşaat ustası K.A. da duruşmada dinlendi. Saunaya ağrılarından kurtulmak için gittiğini söyleyen K.A., "Saunada cinsel ilişkiye girildiğini de duymuştum. Söz konusu yere gittim. R.A. geldi ve beni öpmeye başladı. `Cinsel ilişkiye girmek ister misin?' diye sordu. Ben de kabul ettim, 50 YTL vererek cinsel ilişkiye girdim" dedi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen 20 yaşındaki oryantal P.Y. ise, daha önce saunada çalıştığını belirterek, "Benim çalıştığım dönemde müşteriler böyle tekliflerle gelirdi, fakat kabul etmezdik. Biz orada fuhuş değil, sağlık için masaj yapıyorduk" dedi.

Mahkeme heyeti, F.K.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 16:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?