20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Gaz bombası mı öldürdü?

SİLOPİ'DEKİ OLAYLARDA YARALANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki olaylarda ağır yaralanan 13 yaşındaki Doğan Teyboğa, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Silopi'nin Cudi Mahallesi'nde 24 Temmuz akşamı göstericilerin, son dönemlerde BDP binalarına yapılan saldırıları protesto etmesi üzerine göstericiler ile polisler arasında olaylar çıkmıştı. Olaylarda başına aldığı sert bir cisimle ağır yaralanan ve Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyat edilen 13 yaşındaki Doğan Teyboğa, bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Savcının otopsisinin ardından cenazenin Silopi'de toprağa verileceği öğrenildi.

Dün öğle saatlerinde ameliyat edilen ve ardından yoğun bakımda bekletilen Teyboğa'nın beyin kanaması geçirdiği belirtilmişti. Olayın tanıkları ise Doğan Teyboğa'nın atılan gaz bombasından dolayı yaralandığını öne sürdü.

Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayda ağır yaralanan çocuğun polisler tarafından hastaneye kaldırıldığını ve bu arada yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiğini söyledi. Kaymakam Yıldız, çocuğun hastanede yapılan incelemede başına sert bir cisim geldiği ancak başında herhangi bir yanma ve gaz kokusu bulunmadığını söyleyerek olayın geniş bir şekilde araştırıldığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 18:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?