16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Genç kız, staj yaptığı büroda vuruldu

İzmir'in Urla İlçesi'nde, üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Esra Çetin, staj yaptığı muhasebe bürosunda akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen İ.G.'nin kurusıkı tabancasından çıkan bilyeyle ağır yaralandı. Tabancayla oynadığı sırada yanlışlıkla tetiğe dokununca olayın meydana geldiğini ileri süren İ.G., tutuklanırken, tedaviye alınan Çetin'in durumu ciddi.

Olay, dün saat 17,00 sıralarında, Hacıisa Mahallesi Bülent Baratalı Caddesi 229 numaradaki D.G.'ye ait muhasebe bürosunda meydana geldi. Celal Bayar Üniversitesi Köprübaşı Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü İkinci sınıf öğrencisi Esra Çetin, staj yaptığı D.G.'nin muhasebe bürosuna gelen, akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen kardeşi İ.G.'nin kurusıkıdan gerçeğe çevrilmiş tabancasından çıkan bilyeyle yaralandı.

Bilyenin başına isabet ettiği talihsiz Esra Çetin, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Silah sesi üzerine çevredeki esnafın haber verdiği polis, geldiği muhasebe bürosunda elindeki tabancayı saksıya gizlemeye çalışan İ.G.'yi yakaladı. İncelemede, kurusıkı tabancanın namlusunun değiştirilerek bilye atar hale getirildiği belirlendi. Gözaltına alınan zanlı İ.G., sevk edildiği Urla Adliyesi'nde, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2007 Çarşamba 16:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet alkan IP: 85.103.90.xxx Tarih : 10.07.2007 13:32:08
öncelikle şunu sölemeliyim ki o bir melekti bi insan bu kadar mı iyi olabilrdi yıllarım geçti onunla ilk okulu beraber okumuştuk aynı semtin aynı mahallenin çocuğuyduk sonra kader ayırdı yollarımızı herkes farklı yollara gitti elimizde olmadan çocukluk aşkımdı o benim keşke kıyamet kopsaydı da ben bu haberi duymasaydım sanki canımdan bir parça koptu nasıl unutabilirim onu o günleri neden böyle oldu neden şimdi biz sensiz ne yapacağız geri dön desem dönemezmisin kanka ellerimizi yeniden tutamzmısın bakamazmısın gözlerimize yeniden hadi dön artık bak herkes saklandığı yerden çıktı bak bitti artık oyun dön elinde olsa gelirdin biliyorum ama bilyorum sen oralarda bir yerde bizleri görüyosun ve gülümsüyorsun her zamanki gibi eminim ve yeryüzünde olduğun gibi ordada bir meleksinn mekanın cennet olsun kanka bizleri unutma bizseni asla ama asla unutmayacağız