16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Gençlerin kız savaşı: 2 ölü

KIRKLARELİ'nin Vize İlçesi'ne bağlı Hasboğa Köyü'nde oturan 20 yaşındaki Savaş A. ve kardeşi 18 yaşındaki Yusuf A., kız arkadaşlarına sarkıntılık yaptıklarını öne sürdükleri çocukluk arkadaşları 19 yaşındaki Tarık Karan ve 17 yaşındaki Caner Hançer'i bıçaklayarak öldürdü. Jandarma, A. kardeşleri yakalayarak gözaltına aldı. 

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Vize'nin Hasboğa Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tarık Karan ve Caner Hançer, çocukluk arkadaşları olan Savaş A. ve kardeşi Yusuf A'nın kız arkadaşlarına sözlü tacizde bulundu. A. kardeşlerle, Karan ve Hançer arasında bu nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 2 kardeş, yanlarında bulunan bıçakları çekip Tarık Karan ve Caner Hançer'e art arda sapladı. Tarık Karan ve Caner Hançer olay yerinde yaşamlarını yitirirken, A. kardeşler koşarak kaçmaya başladı. Köylülerin ihbarıyla harekete geçen jandarma ekipleri, 2 kardeşi aramaya başladı. Çıkan kavgada ellerinde kesikler oluştuğu için Vize Devlet Hastanesi'ne giden A. kardeşler, burada yakalanıp gözaltına alındı. 

Götürüldükleri İlçe Jandarma Komutanlığı'nda suçlarını itiraf eden 2 kardeş, sorgularının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecek. Tarık Karan ve Caner Karan'ın cesetleri ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Milliyet internet
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2007 Pazar 16:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?