16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Gençlerin uyuşturucu partisi ölümle bitti

İZMİR'de, ikisi üniversiteli üç gencin otel odasındaki uyuşturucu partisi ölümle son buldu.

Ayakkabı toptancısı babasının yanında çalışan 19 yaşındaki Şeref Ç., arkadaşlarıyla birlikte kaldığı otel odasında, iddiaya göre, bira ve enerji içeceğinin ardından esrar ve uyuşturucu hap içince yaşamını yitirdi. 

Ağzından burnundan kan gelen Ç.n'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı açıklandı.

Ayakkabı toptancılığı yapan firmanın sahibi Göksel Ç.'nin, iki çocuğundan biri olan lise mezunu 19 yaşındaki Şeref Ç., dün akşam saatlerinde, evinden ayrılıp, arkadaşları, Çağrı S. Çağdaş K.'le buluştu.

Alsancak Semti'ndeki eğlence mekanlarında gecenin geç saatlerine kadar eğlendikleri belirtilen 3 genç, saat 00.45'de, Konak'taki bir otele gitti. Otele yerleşen gençler, iddiaya göre burada önce bira ve enerji içeceği, ardından da uyuşturucu hap ve esrar içti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde, midesinin bulandığını söyleyen Şeref Ç., duş aldıktan sonra arkadaşlarına yatacağını söyleyip kapının önüne yığılıp uykuya daldı. Daha sonra sızıp kalan arkadaşları, sabah kalktıklarında ağzından burnundan kan geldiğini gördükleri Şeref'i uyandırmak istedi.

ESRAR VE UYUŞTURUCU HAP BULUNDU

Arkadaşlarını uyandıramayınca paniğe kapılan Çağrı S. ve Çağdaş K., hemen otel görevlilerine durumu bildirdi. Görevlilerin haber vermesi üzerine otele giden polis, yaptığı incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmayan Şeref Ç.'nin öldüğünü belirledi. 

Odadaki masanın üzerinde ise bir miktar esrar, enerji içecekleri, 9 uyuşturucu hap ve boş içki şişeleri bulunurken, Çağrı S. ve Çağdaş K. polis tarafından gözaltına alındı. İlk belirlemelere göre, aldığı duşun ardından ani kan basıncı nedeniyle kalp krizi veya mide kanaması geçirmesi sonucu öldüğü öne sürülen Şeref Ç.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

AİLESİ YIKILDI

Son derece sakin, çevresinde uyumlu bir kişi olarak tanınan oğullarının öldüğü haberini alan baba Göksel Ç. ve ev hanımı anne Kamuran Ç., otele gelip gözyaşlarına boğuldu. Genç yaştaki oğullarını kaybetmenin acısını yaşayan Ç. çifti, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

‘Çiçeğim’ dediği oğlunun ardından sürekli ağlayan ve sakinleştirici iğnelerle kendine getirilmeye çalışılan anne, “Oğlum, çok iyiydi. Hiçbir kötü alışkanlığı yoktu. Ancak onu arkadaş çevresi yıktı. ‘Onlarla görüşme’ dememize rağmen bizi dinlemedi. Biz onsuz ne yaparız” diye feryat etti.

ÖLENİ SUÇLADILAR

Sabıkaları bulunmayan Çağrı S. ve Çağdaş K. ise ifadelerinde, Şeref'le birlikte eğlendiklerini, daha sonra gittikleri otelde içki ve enerji içeçeğinin ardından uyuşturucu hapları ve esrarı içtiklerini kabul etti. Bir kız arkadaşlarını beklediklerini, ancak gelmediğini söyleyen Çağrı S., uyuşturucu hapları ve esrarı ölen Şeref'in temin ettiğini iddia etti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdüren polis, gençlerin, uyuşturucu hapları ve esrarı nereden, kimden aldıklarını belirlemek için çalışma başlattı.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2007 Pazartesi 19:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?