22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Genelevciyi parçalayıp göle attı

Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletindeki Okerstausee Gölü’nde geçen cuma günü bulunan cesedin, eyalette çeşitli kentlerde genelevler işleten 35 yaşındaki Yılmaz Tatlı isimli Türk’e ait olduğu ortaya çıktı. 

Alman kasap Türk genelevciyi parçalayıp göle attı

45 yaşındaki Alman kasap ile Yılmaz Tatlı’nın para yüzünden tartıştıkları ve kasabın Tatlı’yı öldürüp kollarını, bacaklarını ve başını gövdesinden ayırarak Okerstausee’ye attığı anlaşıldı. Polis, suç aletini de bulduğunu açıkladı.

Gözaltına alınan kasap, Tatlı’yı 20 Şubat salı akşamı aralarındaki para kavgası nedeniyle öldürdüğünü itiraf etti. Tatlı’yı öldürdükten sonra otostop yaparak olay yerinden uzaklaştığını belirten katil zanlısı kasap, "Tatlı’nın arabası ile Seesen’e kadar gittim. Sonra arabayı bırakıp otostop yaparak Vienenburg belediyesi binasının önüne kadar geldim. Sonra da indim" derken, polis, kasabı arabasına alan tanığı bulmak için harekete geçti. Katil zanlısının, otostop yaptığı aracın sahibine 50 Euro ödediğini söyleyen polis, konuyla ilgili bilgi verebilecek kişilerden yardım istedi.

Polis, Yılmaz Tatlı’nın başı ile diğer vücut parçalarının arandığını kaydetti. İtfaiye dalgıçları, gölde ancak 20 metre derinliğe inebiliyor. Gölün 60 metre olduğunu belirten dalgıçlar, bütün ceset parçalarının bulunamayacağını ifade ettiler.

Köksal TÜRKER / hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 17:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?