22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Genelkurmay'ın sitesi düzenlendi

Site, Özkök'ün özgeçmişindeki ifade nedeniyle gündeme gelmişti...


Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde bulunan ''genelkurmay başkanlarının özgeçmişleri'' bölümü yeniden düzenlendi. Bu bölüm, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök’ün özgeçmişindeki ''Başbakan’a karşı sorumludur'' ifadesiyle gündeme gelmişti.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki "genelkurmay başkanlarının özgeçmişleri"nin yer aldığı bölüm, yenileme çalışmaları nedeniyle bir süredir kullanıma kapalıydı.

Yapılan çalışmanın ardından bugün tekrar açılan bölümde, genelkurmay başkanlarının özgeçmişlerine belli bir düzen içinde yer verildi.

Buna göre, bugüne kadar görev alan 25 Genelkurmay Başkanı'nın özgeçmişleri, doğum tarihleri ve yerleri, mezun oldukları okullar, üstlendikleri görevler, aldıkları madalya ve nişanlar ile medeni halleri ve bildikleri yabancı dil şeklinde fotoğraflarıyla birlikte sıralandı.

Genelkurmay Başkanlığı, bir süre önce internet sitesinde bulunan komutan özgeçmişlerine tek tip standart getirmiş, bu kapsamda eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök’ün özgeçmişinde yer alan “Başbakan’a karşı sorumludur” ifadesi çıkarılmıştı.
ajanslar
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2007 Salı 17:37:25
Güncelleme :17 Temmuz 2007 Salı 17:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?