15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Göçer'den vekillere mektup...

Marmara Depremi sonrasında yaptığı evler yıkıldığı için pek çok can kaybının yaşanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılandıktan sonra hapse mahkum edilen müteahhit Veli Göçer, Yargıtay üyelerine ve milletvekillerine mektup yazdı.

Yaşanan deprem dolayısıyla duyduğu üzüntü sonrası “Günah keçisi”ilan edilmiş olmayı ‘haksızlık’ olarak kabul ettiğini belirten Göçer, bu duruma isyan ettiğini belirtti. Gönderdiği mektup da kendini savunan Göçer, af talebinde de bulundu. Elbistan E Tipi Cezaevinde yatan Göçer, kendisinin cezaevinden çıkarılmasını talep ederek, “Haksız yere cezaevinde yatıyorum” dedi. “Bana verilen ceza tarihte kara leke olacak. Okul kitaplarında böyle bir adaletsizlik yaşanmış diye ders olarak okutulacak” diyen Göçer, milletvekillerinden ve Yargıtay üyelerinden destek istedi.

ANKA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 13:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin koksal IP: 213.42.21.xxx Tarih : 10.11.2007 22:54:21

Tuuuuuuuuu yaziklar olsun senin gibi insana birde af diliyor hangi hakla affa siginmak istiyorsun sayin muteahhit caldigin demirlermi yoksa cimentolarmi yoksa kullandigin rozlu kum icinmi hangisine hadi birinden af etsinler ya diger ikisinden yok kardesim kanun verdiyse cezani cek sana az bile aslinda sen linc edilmek icin halka teslim edilmen lazim zamaninda aldiigin paralarla hangi kuytu koselerde zikkimlandin simdi cek iste hani bir soz var e........ s..........o...........katlanir sende katlanacaksin la sana bir soru soralim gidenleri geri verme gucun varsa biz halk olarak seni hemen affedelim sen erkek gibi hirsizligini yaptin erkek gibi yat ne kiviriyorsun oldurdugun azmi geldi istersen biraksinlarda biraz daha oldur olurmu