16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

GÖSTERE GÖSTERE CİNAYET

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi sonucu başlayan soruşturmada polis önemli bilgilere ulaştı.

Halaskargazi Caddesi'ndeki Mobese kameralarının yanısıra banka şubeleri ve kuyumcu gibi dükkanların güvenlik kameralarını da inceleyen polis bir bankanın güvenlik kamerasında zanlıya ulaştı.

stv
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2007 Cuma 19:40:26
Güncelleme :19 Ocak 2007 Cuma 20:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yiğit basaran IP: 88.231.147.xxx Tarih : 20.01.2007 03:08:50
bu dünyada düşünce kadar özgür olan bişeye sahip cıkan insanların kişiliksiz insanlarca katli şüphesizki herkesi üzmekte bu ne dil ne din ne ırk ayrımı gözetmeksizin heryerde aynıdır.hrant dink in öldürülmeside bizi cok uzdu daha ne kadar abdi ipekci gibi insanlar ölecek bu memlekette düşünüp bi yerlere gelmek mi istiyoruz yoksa körükörüne amerikanın sömürgesi olmak mi herkesin kendini sorgulaması gerekiyor artık.hrant dink in ailesine bassaglıgı dilemekte ve acısını paylasmaktayız bu olayıda nefretle kınıyoruz.. iyiki vardın hrant senin gibiler tekrardan yetişcek yeni düşünenler gelecek bu ülkeye ürkek bir güvercin gibi olmadan karanlık güçlerin karanlıgını sonsuza kadar aydınlatacak