31
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Gözaltı dalgasında şok iddia!

Bu sabah Ankara'dan başlayan şok dalgasının en son halkası Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu oldu. İddiaya göre Kanadoğlu da Ergenekon Operasyonu kapsamında aranıyor. 

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşanan krizi önceden tahmin ederek Anayasa Mahkemesi'nden 367 koşulu kararı çıkacağını söyleyen Kanadoğlu 367'nin mucidi olarak tanınıyor.

Ergenekon soruşturma çerçevesinde arandığı iddia edilen Yargıtay onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun az önce şehir dışından Ankara'da bulunan evine geldiği ve dinlenmeye çekildiği öğrenildi.

kanaldhaber.com.tr
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 04:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.245.61.xxx Tarih : 2.07.2008 21:09:46

AKP NİN TEKERİNE KİM TAŞ KOYDUYSA ERGENOKANA DAHİL BANA AKP NİN BU YÖNTEMİ HİÇ YABANCI GELMİYOR ABD NİN OPERASYONLARI GİBİ BİRDEN ÇOK MUHALİFLE UĞRAŞÇAĞINA AMERİKA HEPSİNİ ELKAİDE BAŞLIĞI ALTINDA TOPLADI DÜNYADA SESİNİ ÇIKARANI ELKAİDEYE DAHİL EDİYOR ETMEKTEDE YÖNTEM AYNI ACABA BU YÖNTEM VE TEKNİKLERİ FETTULLAH HOCAM BİZZAT CIA DAN ALIP EMRİNDEKİ POLİSLERE YAPTIRIYOR CİDDİ ŞÜPHE İÇİNDEYİM AMERİKANIN ELKAİDESİ İLE ERGENOKON YÖNTEM VE TEKNİKLER BİREBİR AYNI SUÇSUZ İNSANLARIN ALINMASI SUÇ İSTİNAT YOKKEN HAPSE ATILMASI SUÇUN NE OLDUĞU NE SUÇLU TARAFINDAN NE SAVCI NE HAKİM TARAFINDAN BİLİNMEMESİ SADECE SEN ŞU ÖRGÜTE DAHİLSİN DENİP GÖZALTI TUTUKLAMA YAPILASI AMA SABİH KANADOĞLU İLE AKP BALTAYI TAŞA VURABİLİR