15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Gözler, Anayasa Mahkemesi'nde

Anayasa Mahkemesi'nin CHP'nin cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunun iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle açtığı davayı bugün karara bağlaması bekleniyor.

Anayasa Mahkemesi CHP'nin cumhurbaşkanı seçimi ilk turunun iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle açtığı davayı saat 14.00'te görüşmeye başlayacak.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Haşim Kılıç, cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili toplantının bugün muhtemelen saat 14.00 gibi başlayacağını bildirdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıç, Başkan Tülay Tuğcu'nun şu sıralarda cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunun iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle açılan davayla ilgili gündemi hazırladığını belirtti.

Kılıç, başvuruyla ilgili görüşmenin büyük ihtimalle saat 14.00'de başlayacağını bildirdi.

AA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2007 Salı 10:32:01
Güncelleme :1 Mayıs 2007 Salı 11:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan akca IP: 213.93.99.xxx Tarih : 1.05.2007 14:47:57
ulkemizde olup biteni iyi kavramaliyiz ben akp hukumetinin yaptiklarini taktir ediyorum gecmise bakilirsa gelen giden yemis icmis icraat yok. ayrica Musluman olan bir ulkede insanlarin bas ortusunu tartismasi cok asalayici muslumanlik acisindan ben hollandada yasiyorum bir devlet dairesinde bas ortusu ile calisan bayanlar var ve bu ulke muslumanliga karsi ama yinede insan haklarina saygili turkiyeyi karanliga suruklemek isteyenleri basta CHP olmak uzere kiniyorum ve ANAP ile DYP nin yaptigi kallesliktir herkeze saygilar.