16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Gürültü tartışması cinayetle bitti

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde iki komşu arasında gürültü yüzünden çıkan kavga, cinayetle sonuçlandı. Aydın Bekaroğlu, daha önceden de gürültü yüzünden tartıştığı komşusu Celalettin Yigen'i orakla öldürdü. Silahla 3 yerinden yaralan Aydın Bekaroğlu ise hastaneye kaldırıldı. 

Olay, gece saat 23.30 sıralarında Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi, Şehit Özpolat Caddesi, 21 numara önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daire 4'te ikamet eden Celalettin Yigen (45) ile aynı apartmanda oturan Aydın Bekaroğlu (35) arasında gürültü yüzenden tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aydın Bekaroğlu, elindeki orakla Celalettin Yigen'i göğsünden ağır şekilde yaralarken, Celalettin Yigen de silahıyla Aydın Bekaroğlu'nu 3 yerinden yaraladı. İki komşu Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alınırken, Celalettin Yigen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınarak Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne getirilen Aydın Bekaroğlu, buradaki tedavisinin ardından Tepecik SSK Hastanesi'ne sevk edildi. 

Yigen ve komşusu Aydın Bekaroğlu'nun daha önceden de gürültü yüzünden tartıştıkları ve bu sebeple Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ettikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2007 Cuma 10:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?