16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Haftasonu fırtına var

Denizlerde esen rüzgarın, yarın günün ilk saatlerinden itibaren Marmara, Batı Karadeniz ve Ege'de kuzeydoğudan fırtınaya dönüşmesi bekleniyor. Fırtına pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek. Hava sıcaklığı kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere hissedilir derecede azalacak.

Yurdun kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile gece saatlerinde güney Ege kıyıları ve Finike çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey doğusu kar yağışlı geçecek. Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sis, yurdun doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığı yurdun kuzey ve batı kesimlerinde artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; güney ve güneybatı akşam saatlerinde yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzey kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Denizlerde esen rüzgarın, yarın günün ilk saatlerinden itibaren Marmara, Batı Karadeniz ve Ege'de kuzeydoğudan fırtınaya dönüşmesi bekleniyor. Fırtına pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek. Hava sıcaklığı hafta sonu kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere hissedilir derecede azalacak. Karadeniz'de kar yağışı beklenirken, yurdun doğusunda da etkili kar yağışı görülecek. Ege ve İç Anadolu'da yağış olacak. Bu yağışlar kısa süreli ve hafif geçecek.

İLLERDE DURUM

İller Bugün Yarın
İstanbul 6/11 3/6
Ankara 3/14 3/18
İzmir 8/17 6/12
Adana 9/21 10/21
Antalya 11/17 10/18 

BEŞ GÜNLÜK HARİTALI RAPORUNUZ;






Anka
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2007 Cuma 14:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?