19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Hakkı Bulut'un oğluna tehdit davası

Şarkıcı Hakkı Bulut’un Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde inşaat malzemeleri satan oğlu 37 yaşındaki Özbey Bulut hakkında, 2 yıl birlikte yaşadığı sekreter 25 yaşındaki Serap Balantekin’i cep telefonuyla tehdit edip işyerini silahla bastığı iddiasıyla dava açıldı. Bulut, mahkemeye Balantekin ile birlikte çektirdiği fotoğrafları delil olarak sunup, iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Adana 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan Özbey Bulut, adliyeye gelmesine karşın duruşmaya girmedi. Duruşma öncesi gazetecilere konuşan Bulut, nikahsız yaşadığı Serap Balantekin’i tehdit etmediğini belirterek, “Serap ile evlenecektik. 

Aramızı annesi Hediye bozdu. Annesi benden 500 bin YTL para istedi. Vermeyince hakkımda dava açtırdılar. Daha sonradan yaptığım araştırmaya göre, Serap, benden önce 2 kişiyle daha birlikte olmuş, onların da parasını yiyip ayrılmış. Bunlar, paralı erkek avcılığı yapıp para kopartıyorlar. Bu yüzden babam ile de aram bozulmuştu. Babamı üzdüğüme değmezmiş” açıklamasını yaptı.

Bulut, kendisini suçlayıp, hakkında dava açan Balantekin ile birlikte yaşadıkları 2 yıl boyunca çektirdikleri fotoğrafları da mahkemeye delil olarak verdiğini belirterek, “Aşkımızın fotoğraflarını mahkemeye verdim. Fotoğraflara bakıldığında benim Serap’ı tehdit etmemin imkanının olmadığı görülüyor. Hala fotoğrafını cüzdanımda taşıyorum” dedi.

Bulut’un katılmadığı duruşmada Balantekin, Bulut ile 2 yıl birlikte yaşadıklarını doğrulayıp, “Kendisinden ayrılmak istiyorum peşimi bırakmıyor. İşyerimi silahla bastı. Bir hata yaptım. Yanlış insanla birlikte oldum. Hatamı kabul ediyorum. Başkasıyla nişanlandım, evleneceğim. Ama hala peşimi bırakmıyor. Cep telefonuyla tehdit mesajları çekiyor” diye ifade verdi.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 11:45:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?