22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Hamile kadına tecavüz girişimi

KONYA’da 6 aylık hamile olduğu belirlenen 27 yaşındaki F.D., 10 yerinden bıçaklanmış ve dövülmüş halde yol kenarına bırakıldı. 

Vatandaşlar tarafından bulunan ve ambulansla hastaneye kaldırılan genç kadının, iki kişi tarafından zorla bir otomobile bindirildiği ve tecavüze direnince de önce dövüldüğü ardından da 10 yerinden bıçaklanarak, Ilgın İlçesi girişinde yol kenarına bırakıldığı iddia edildi. 

Merkez Selçuklu İlçesi’nde garson olarak çalışan F.D., saat 23.00 sıralarında mesaisi bittikten sonra evine gitmek istedi. İddiaya göre bu sırada bir otomobille yanına yaklaşan iki kişi, D.’yi zorla otomobile bindirdi. F. D, yaklaşık 80 kilometre uzaklıktaki Ilgın İlçesi girişinde yol kenarına yaralı halde atıldı. 

Vatandaşlar tarafından bulunan genç kadın, çağırılan ambulansla saat 03.30 sıralarında Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. 

F.D., buradan Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. F.D.’nin dövüldüğü, vücudunda morluklar olduğu ve 10 yerinden bıçaklandığı belirtildi. Hastaneye gelen yakınları, D.'nin ‘2 kişi tarafından iş çıkışı kaçırıldığı ve bu kişilerin ilişki isteğini kabul etmeyince de önce dövüldüğü ardından da bıçaklanarak, yol kenarına atıldığı’ diye ifade verdiğini söyledi. 

Doktorlar, F.D. ve bebeğinin hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. 

Polis, genç kadını kaçırıp bıçakladıkları iddia edilen iki kişiyi arıyor.
Milliyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2007 Cuma 16:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda şalvarcı IP: 81.215.243.xxx Tarih : 16.03.2007 20:39:41
ya bu nasıl bi zihniyet gerçekten anlamıyorum bu insanların bu kadarmı gözleri döner yaa.bu insanlarda hiç mi vicdan,utanma duygusu kalmamış..hele de hamile bi kadına nasıl yapılır bu.. artık bu insanlık çığrından çıkmış.. dicek bişey bulamıyorum doğrusu... SAYGILARIMLA...