30
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Harem-Selamlık TOKİ töreni

Şanlıurfa'da TOKİ tarafından yaptırılan 132 konutun kura çekimlerinin yapıldığı salonda kadın ve erkekler ayrı tribünlerde oturdu.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Şanlıurfa'da alt gelir grubu için inşa ettirilen 132 konutun talihlileri, 6 bin 724 müracaat arasından noter huzurunda, kura çekilişiyle belirlendi.

Atatürk Spor Salonunda yapılan kura çekimi öncesinde vatandaşlar, güvenlik noktalarında üst araması yapıldıktan sonra içeri alındı. İçeri giren vatandaşlar harem-selamlık şeklinde ayrı ayrı oturdu. 

Kura çekimine gelenler içinde nedense bir tek başı açık kadın yoktu...

Vatan
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 15:26:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.35.xxx Tarih : 7.03.2008 10:00:41

uyu millet uyu onlari tayyib ev vermek icin türbanlari taktirdi onlara, uyumayin duymadinizmi en Tehlikelileride affedildi oda yarin Türkiyede ve isler bitmis,nasil Atatürk insanlik devrimini yapip yobazlari gönderdiyse, buda TC. nin Simdiki Tayyibbin Arap rejminin devrimidir,bunu hala anlamamakla uyu milletim uyu, uyandiginda sariklarinizla cübbelerinizi takma mecburiyetine kalacaginizi hatirlatttim aslinda. Pek yakinda,bir zamanlar dedim bu Cumhurriyet rejmini yikamazlar ama yanilmisim simdi. Saygilarimla.