30
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Hayat kurtarma operasyonu

Kastamonu'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Abdullah Sarıalioğlu (25), Kastamonu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Ankara'ya sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Şehit Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde hizmetli olarak çalışan Abdullah Sarıalioğlu (25) isimli genç geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.

Önce çalıştığı hastaneye kaldırılan daha sonra Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan genç adam, durumu ciddi olduğu için Ankara'ya sevk edildi. Ancak karayolu ile hastanın Ankara'ya sevk edilmesinin riskli olacağı belirtilerek sevk işlemi için helikopter bulunması tavsiye edildi. Bu gelişme üzerine devlet kurumlarından helikopter bulamaya çalışan Abdullah Sarıalioğlu'nun ailesinin çabaları boşa çıktı.

Bu kez genç adamın ailesi ve arkadaşları kendi aralarında topladıkları 13 bin 500 YTL ile özel bir şirketle anlaştılar. Talihsiz adam helikopterle Abdullah Sarıalioğlu'nun Ankara İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada, ayakta güçlükle durduğu gözlenen Abdullah Sarıalioğlu'nun eşi Melek Sarıalioğlunun 9 aylık hamile olduğu ve yaklaşık 15 gün sonra doğum yapacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 18:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?