22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

'Hayır' diyen sevgilinin önünde intihar

Aşık olduğu öğretmenin sınıfına gidip öğrencileri dışarı çıkaran eski sevgili, barışma teklifine olumsuz cevap alınca kendi başına kurşun sıktı.

ANKARA’da yaşayan Uğur Keser (25), bir yıl önce ayrıldığı sınıf öğretmeni Makbule D. (23) ile barışmak için önceki gün Gaziantep’e geldi. Sabah, öğretmenin görev yaptığı ilköğretim okuluna giden Keser, ders sırasında sınıfa girdi. Eski sevgilisini bir anda karşısında gören Makbule D. önce konuşmak istemedi. Sınıftaki öğrencileri dışarı çıkardıktan sonra Keser’in "Seni unutamadım. Tekrar birlikte olalım" ısrarlarına öğretmen Makbule D., "Artık birlikte olamayız. Kararım kesin" cevabını verdi.

Tabancanın tetiğini çekti

Bunun üzerine Uğur Keser cebinden çıkardığı tabancayla başına bir el ateş etti. Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp ameliyat edilen Keser’in durumunun ağır olduğu ve koma halinin sürdüğü belirtildi. İfadesinin ardından serbest bırakılan Makbule D. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Yaşam savaşı veriyor

Öğrenciler sınıftan çıkarıldıktan sonra eski sevgilisine yeniden birlikte olmayı teklif eden Uğur Keser, reddedilince çılgına döndü. Şakağına dayadığı tabancayı ateşleyen Keser, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 04:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?