28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Hem DYP'ye hem AKP'ye yakın!

Silivri’nin Çanta beldesinde jandarmanın baskın yapması sonucu, Moldovalı "seks köleleri"nin gizli bölmelerden kurtarıldığı Marmara Piramit Otel’in sahibi, beldenin "Güreş Ağası" İrfan Balcıoğlu çıktı. Balcıoğlu’nun oğlu da AKP’li Çanta Belde Belediyesi Başkan Yardımcısı Akkan Balcıoğlu.

ÇİFTÇİLİK ve çobanlıktan gelip zamanla Çanta’nın en zengin işadamı olan İrfan Balcıoğlu, daha önce kendi adını taşıdığı Balcıoğlu Oteli’nin adını "Marmara Piramit Otel" olarak değiştirdi. Daha önce hakkında 20’ye yakın işlem yapılan otelin sahibi İrfan Balcıoğlu, aynı zamanda Çanta Beldesi’nin güreş ağası. İrfan Balcıoğlu, güreş ağalığını 3 yıldır kimseye kaptırmadı. Geçtiğimiz yıl üçüncüsü yapılan Geleneksel Çanta Spor Şenlikleri’ndeki yağlı güreşlerde ağa olabilmek için 8 bin YTL verdi. 

OTELİNE KREDİ ALDI
İrfan Balcıoğlu, Çanta’da önceki iki dönem DYP’den Belediye Meclis Üyesi’ydi. Önce DYP’li Belediye Başkanı Saffet Sert’e, ardından belediye başkanı seçilen ağabeyi Tahir Sert’e yakın olan Balcıoğlu, son dönemde Tahir Sert’in DYP’den AKP’ye geçmesi için çalıştı. AKP’den ikinci kez belediye başkanı seçilen Tahir Sert’in başkan yardımcılarından biri, İrfan Balcıoğlu’nun oğlu Akkan Balcıoğlu oldu. Akkan Balcıoğlu, aynı zamanda belediye meclis üyesi.

İrfan Balcıoğlu’nun Çanta’da, İstanbul-Çorlu yolu üzerinde yapımı süren ve ağustosta hizmete girmesi planlanan 3 trilyonluk, 5 yıldızlı Grand Otel’in inşaatı için de AKP döneminde kredi aldı. Çantaköy İlköğretim Okulu’na adını taşıyan kütüphane, beldeye su deposu yaptıran İrfan Balcıoğlu’nun babasının adı da Çanta’da bir caddeye verildi.

Ayna ardında gizli bölme
SİLİVRİ Jandarma ekipleri, Marmara Piramit Otel’e yaptıkları baskında Moldovalı 4 kadını, ayna görünümündeki gizli kapının ardında, ellerinde yiyeceklerle bulmuş ve seks kölesi olarak çalıştırılan toplam 14 yabancı uyruklu kadını kurtarmıştı
Hürriyet / Fatma AKSU
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 02:32:48
Güncelleme :26 Temmuz 2006 Çarşamba 02:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?