15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Hrant Dink'i öldüreceğini söylemişti

Zanlı Ogün Samast'ın en yakın arkadaşı Murat A., Samast'ın son 3 aydır sürekli İstanbul'a gittiğini ve bir gün kendisine İstanbul'da birini öldüreceğini söylediğini anlattı:
"İstanbul'a gidip birini vuracağını söylemişti"

Zanlı Ogün Samast'ın en yakın arkadaşı Murat A., Samast'ın son 3 aydır sürekli İstanbul'a gittiğini ve bir gün kendisine İstanbul'da birini öldüreceğini söylediğini anlattı: "Ogün mahalle arkadaşım. Hem çevresiyle, hem de ailesiyle sorun yaşıyordu. Babasıyla sık sık kavga ederdi. Çevresindekilerle de kavgaları oluyordu. 

Son 3 aydır sürekli olarak İstanbul'a gidip gelmeye başladı. Bana bir gün İstanbul'da adam öldüreceğini söyledi. Pek inanmadım. Orada keşif yaptı. Bana da kendisiyle gitmem için ısrarda bulundu ama istemedim. Buraya her döndüğünde Hrant Dink'le ilgili bilgiler topluyor, internetten izini sürüyordu. Dink'in vurulacağını tahmin etmiştim ama yine de cesaret edeceğini düşünmüyordum. Olayı duyduğumda ise polise gitmekten korktum."
Sabah
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 03:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 81.164.191.xxx Tarih : 22.01.2007 12:50:17
yaa bunlar nediyur ben anlamiyum oyle seyleri nediye adami vuruyur adami sucu ise ermenimidir diyemi vuruyur buyur bende burdayim kafada SIKIN iciniz rahat etsin bende bir alevim diyurlardiya 7 alevileri olduren cenete gider buyrun ben burdayim hadi kafami SIKINKI siz cenete gidin bu insani tek oldurseler bisey demem ama bir bakin 37 tane insani ciger yakktilar astilar vurdular ya sizin allahtami korkunuz yok bide musluman diye gecip duruyursunuz yazik yazik kendini aciyin ben artik boyle seyleri gordumu gulmerk geliyur icimde :)))))) insan olalim arkadaslar insan insan insani oldurmekle bir yere varamasiniz eyer bir yere varacaksaniz buyrun benide oldurun bende br kurt alevisi olarak oldurun .