20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

İki terörist daha öldürüldü

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato dağında çıkan çatışmada 2 terörist öldürülürken, Van'ın Çatak ilçesi dağlık arazi kesiminde çıkan çatışmada ise teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu 2 güvenlik görevlisi yaralandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Doğu ve Güneydoğu'da PKK terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlara ilişkin Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında, bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşılmıştır. Çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonlar kapsamında Van ili Çatak ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince yapılan arama ve
tarama faaliyeti esnasında, bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşılmıştır. Teröristler tarafından açılan ilk ateş sonucu 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 19:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.161.xxx Tarih : 23.05.2008 21:41:20

Allah size zaval vermesin mehmetlerimiz hepsini yakalamadan imha edin cünkü siz caniniz bahasina savasarak kimi srefsizleri canli yakalayip teslim ediyorsunuz,ama tayyib var ya bu sali verdiriyor, onun icin gördügünuza sorgusuz imha edin ki bu ermeni dölleri böyle bir seye daha kalkismasin.