16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İkinci kazadan kurtulamadı

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde kendisine otomobil çarpan, ancak kazayı yara almadan atlatan 42 yaşındaki Rıdvan Çetin, yarım saat sonra bir başka otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

İlk kaza bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İstanbul yolu Şifa Kavşağı'nda yolun karşısına geçmek isteyen Rıdvan Çetin, Ozan N. nin kullandığı 34 JK 776 plakalı otomobilin çarpması sonucu yere düştü. Kazayı yara almadan atlatan Rıdvan Çetin otomobilin sürücüsüne iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine otomobiline binen Ozan N. yoluna devam etti.

YİNE OTOMOBİL ÇARPINCA ÖLDÜ

Daha sonra yaya olarak şehir merkezine doğru yoluna devam eden Rıdvan Çetin, bu kez de İtfaiye Kavşağı'nda dikkatsizce karşıya geçmek isteyince, Şeref Yıldırım’ın kullandığı 59 YC 489 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hemen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rıdvan Çetin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Şeref Yıldırım ise, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2007 Salı 16:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?