16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İnternet şantajcıları yakalandı

İzmir'de, kurdukları internet sitesine kadınları kullanarak üye yaptıkları aralarında astsubay, doktor ve avukatların da bulunduğu erkeklerin çıplak görüntülerini web kamerasıyla çekerek daha sonra şantaj yaptıkları ileri sürülen 2'si kadın 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne başvuran adı açıklanmayan bir avukat, internette üye olduğu sitede "sohbet" yaptığı bir kadının kendisine "web" kamerası aracılığıyla karşılıklı soyunmayı teklif ettiğini, kadınla birlikte karşılıklı soyunduklarını, daha sonra kendisini arayan bir erkeğin çıplak görüntülerini internet ortamında yayınlamakla tehdit ederek para istediğini söyledi.

İnternet sitesini takibe alan polis ekipleri internet sitesi yöneticisi B.P. (32) ile erkeklerle "sohbet" ettikleri öne sürülen hemşire E.E. (22) ve huzurevi personeli A.Ö'yü (29) yakaladı.

Emniyet yetkilileri, ele geçirilen pornografik içerikli CD'lerdeki müştekiler arasında doktor ve avukatların da bulunduğunu bildirdi. Zanlılardan B.P. tutuklandı.
A.A.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2007 Salı 12:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?