16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İşadamına sapıkça infaz

İzmirli işadamı S.K., kombinezon ve kadın külotu giymiş, boğazı bıçakla kesilerek öldürülmüş halde bulundu...

İzmir Eğitim Hastanesi'nde görevli pratisyen hekim T.K.'nın 13 yıllık eşi, 1 çocuk babası S.K.'nin ailesi, vahşi cinayetin ardından şoka girerken, polis, tanıdık olduğunu düşündüğü zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Dün saat 19.00 sıralarında, oto yıkama işletmesi ve yediemin deposu bulunan 43 yaşındaki S.K.'nin, eve gelmemesinden şüphelenen yakınları, yaklaşık 3 ay önce, akrabası adına kiraladığı daireye gitti. Haber verilen polisle birlikte çilingir eşliğinde girilen dairede, üzerinde, kombinezon ve kırmızı renkli kadın külotu bulunan S.K., boğazı bıçakla kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Evdeki incelemede bir de kadın peruğu ele geçirildi.

İlköğretim okuluna giden 8 yaşında B. adında bir çocuğu bulunan S.K.'nin boğazında, 17 santimetre uzunluğunda, 7 santimetre eninde, sağ kol dirsek ve sol bacağında da derin kesi izlerine rastlandı. Savcının incelemesinin ardından S.K.'nin cenazesi, otopsi yapılmak ve tecavüze uğrayıp uğramadığının belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin giriş kapısında herhangi bir zorlama bulunmaması nedeniyle cinayetin, tanıdık kişi veya kişiler tarafından işlendiğini değerlendirdi. Bu doğrultuda araştırma başlatan polis, maddi durumu iyi olan S.K.'nin aile, iş ve özel yaşamını da mercek altına aldı. Zanlı veya zanlıların yakalanması için çalışmalar sürerken, S.K.'nin, ailesinden gizlediği özel yaşamını araştırmaya başladı.

AİLE ŞOKTA

8 gün önce yeni yaşı kutlanan S.K.'nin, vahşi bir cinayete kurban gittiği ve üzerinde kadın iç çamaşırlarıyla bulunduğu haberi, hekim eşi T.K. ve yakınlarını şoka soktu. S.K.'nin ailesi, normal bir yaşamı olduğunu, farklı bir cinsel eğilimi olduğunu bilmediklerini, kadın iç çamaşırlarının da öldüren kişi veya kişiler tarafından giydirilmiş olabileceğini belirtti. Evlerini dış dünyaya kapatan ailenin, polisin çalışmalarını yakından takip ettiği, sonucu merakla beklediği de öğrenildi.



DHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2007 Cumartesi 17:05:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak bardakci IP: 82.122.188.xxx Tarih : 10.03.2007 18:21:14
vay be ben bile hayret kaldim sok olduim bu ne bicim insan devletten korkmuyor ama bir olse bunun cezasini agir oder