15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

İSKİ'nin ölüm çukuru

Bahçelilevler'de, yol yapım çalışması nedeniyle açılan kanalizasyon çukuruna düşen 7 yaşındaki Dilara Dumruk, hayatını kaybetti. Dumruk'un cesedi, olay yerine yaklaşık 3 kilometre mesafedeki İSKİ'nin çalışmalarının yapıldığı çukurdan çıktı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 12.30 sıralarında Şirinevler 18. Sokak Aska Blokları'nün önündeki yolda meydana geldi. Elinden tuttuğu annesi Songül Dumruk ile birlikte yolda yürüyen Dilara Dumruk, yol yapım çalışmaları nedeniyle açılan ve içinden su akan kanalizasyon çukurunu fark edemeyerek çukura düştü. Kızının elinden kayıp çukura düştüğünü gören anne Dumruk, olay yerinde fenalaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, küçük Dilara'yı arama çalışmalarına başladı. Bu sırada anne Songül ve baba Muhterem Dumruk, ağlayarak sinir krizi geçirdi.

Ahmet Keskin isimli bir görgü tanığı, "Kız annesinin elinden kayarak çukura düştü. Annesini sakinleştirmeye çalıştık. Durumu hamen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdik." diyerek olayı anlattı.

Dilara Dumruk'un cesedi, Ahmet Cömert Spor Salonu'nun yanındaki İSKİ'nin kanalizasyon çalışmalarının yapıldığı çukurdan çıktı.


zaman-cha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 16:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Aslan IP: 80.132.20.xxx Tarih : 1.03.2007 03:06:42
Allah bu sorumsuzların belasını versin inşallah..Küçücük bir evlat,kimbilir ne acı çekmiştir zavallım....Allah rahmet eylesin...Anne baba yüreği dayanırmı bu acılara...Allah sabır versin....Anneler babalar lütfen dikkat edin çocuklarınıza....Bakın işte görüyorsunuz çevrede ne kadarda sorumsuz insan var hemde devlet kurumunda bu sorumsuzlar...Avrupa'da küçük bir asfalt bölümünün yama çalışmaları bile yapılırken körlerin bile farkedebileceği uyarı levhaları konuluyor...Şimdi Avrupalı insanlar bizlerden dahamı medeniyetli idi...Neden daha iyi olmaya çalışmıyoruz bir türlü anlamıyorum gerçekten....